Albaes 2016

El passat 5 de Març la nostra comissió va realitzar les albaes a les nostres Reines del 2016. Tots els fallers estaven citats a les 21:15 hores al IES Maria Enriquez, a on ens vam reunir. L’acte va començar amb les albaes dels nostres fillolets, Saul, Miguel i Carla.

Seguit anàrem a cantar-li a les nostres Reines de la Festa i Foc Infantil, Arantxa e Irene respectivament. Seguit passarem a casa de la nostra Reina de la Falla, Desam. I amb la xirimita i el tabalet, anàrem pels carrers de Gandia fins a la casa de la Marquesa, on li cantarem a les Falleres Majors, Raquel i Lluna.

En acabar ens anàrem a casa de la Reina de la Poesia Silvia, uns carrers més avant, pararem a cantar-li a la Reina de la Falla Ainhoa. Des de allí ens anàrem fins a l’altra part de Gandia per a cantar-li al nostre President Infantil Guillermo, i de camí cap al nostre casal, passarem per la casa del nostre President Salva.

Per ultim i al casal, amb la música del tabalet i la xirimita li cantarem a la nostra Padrina Rosamari, a la Reina de la Festa Loli, i a la Reina del Foc Majo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.