Lluna FMI Gandia 2016

escudo2

COMUNICAT  150601

Falla L’alquerieta i Museu Faller

 

NOMENAMENT de LLUNA GARCIA I FERNÀNDEZ COM A FALLERA MAJOR INFANTIL DE GANDIA ANY 2016

Avuí dia 01 de Juny de 2015, la Falla L’Alquerieta i Museu Faller està d’enhorabona.

La nostra Fallera LLUNA GARCIA i FERNÀNDEZ ha estat nomenada  Fallera Major Infantil de Gandia 2016, noticia que s’ha produït al sí de l’Assemblea de la Federació de Falles, que s’ha convocat avuí  amb caràcter extraordinari per a comunicar el nomenament.

Així mateix, s’ha nomenat Fallera Major de Gandia 2016, a Raquel Díaz Camarena de la Comissió Falla Lluís Belda, les més sinceres felicitacions a ella, la seua familia i Comissió.

Lluna va començar com a fallera l’any 2008 amb 4 anys d’edat. Al 2010 va ser nomenada Reina de la Poesia. L’any 2013 va ser nomenada Reina de la Falla i l’any 2014, va ocupar un lloc a la Cort d’Honor de la Faller Major Infantil. L’any 2015 va ser nomenada de nou, Reina de la Falla, màxima representant de la seua Comissió.

Lluna és una xiqueta molt volguda al sí de la nostra Comissió, participativa i integrada des del principi en la gran familia Alqueriana

Volem donar la més sincera enhorabona i felicitacions a Lluna, als seus pares Susanna i Jordi, a la seua germana Aitana, i  a tota la Comissió Falla L’Alquerieta i Museu Faller pel present nomenament.

Aixímateix,  desde la Presidència i la Junta de Govern  de la Falla L’Alquerieta i Museu Faller, volem trasmetre el més sincer agraïment a L’Assemblea de la Federació de Falles, a la Executiva de la Federació de Falles -Junta Local Fallera- i al seu President  Telmo Gadea Boix pel nomenament, fet que plena d’una inmensa alegria, goig i satisfacció a la nostra Comissió, un fet extraordinari que de segur no oblidarem.

 

Gandia, a 01 de Juny de 2015

Presidència de la Falla L’Alquerieta i Museu faller

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.