Presentació 2015

El passat 15 de Novembre en el Museu Faller de Gandia, va tindre lloc la nostra presentació, va ser un gran dia per a tots els fallers de la nostra comissió. Fallers, amics, familiars, tots van gaudir d’una gran nit.

L’acte va començar a les 21:00 hores, amb l’entrada del estàndard en mans del nostre delegat de festes Juan Carlos. Per començar l’acte va pujar la Reina de la Falla Infantil 2014: Ainhoa Navarro Miota. Seguit van entrar els fillolets amb els seus pares. I després entraren un darrere de l’altre, la cort d’honor infantil 2015, com anaven cridant-los a l’escenari.

Allí la Reina del 2013, Ainhoa anava imposant les bandes de cort d’honor Infantils. Una vegada va entrar tota la cort d’honor, li toca el torn a les Reines 2015, Mireia, Elena, Naiara, Cristina, i Lluna. Una vegada imposades les bandes, Ainhoa va llegir el seu discurs d’acomiadament i el públic l’ovaciona amb un gran aplaudiment, per últim se li va fer entrega de la banda blanca, com a Reina del 2014.

En acabar va entrar el mantenidor de Lluna, Ivan Morant a on va fer un gran discurs.

Després li toca el torn a la Reina de la Falla 2014: Eva Miota. A on va anar rebent a la cort d’honor 2015, com anaven cridant a la gent, per ficar-li la banda. Una vegada va entrar tota la cort d’honor, entraren les Reines de l’any 2015, Susana, Jenni, Sandra i per últim Vanesa.

Eva una vegada va ficar totes les bandes, es va disposar a fer el seu discurs d’acomiadament, cosa que va fer plorar a més d’una persona del públic assistent. Quant va acabar el públic la va ovacionar amb un fort aplaudiment. A Eva se li va fer entrega de la banda blanca que la reconeix com a Reina de la Falla 2014.

La secretaria de la Falla va anunciar a la mantenidora de la Reina de la Falla, la senyora Chelo Borja Esquer, qui va fer un gran discurs. Després començaren les recompenses falleres, és a dir els gesmils. Per últim tinguérem les visites de cortesia, a on diverses falles ens visitaren.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.