Presentació 2016

El passat 31 de Gener en el Museu Faller de Gandia, va tindre lloc la nostra presentació, va ser un gran dia per a tots els fallers de la nostra comissió. Fallers, amics, familiars, tots van gaudir d’una gran mati. A més vàrem tindre la presència de les Falleres Majors de Gandia. Raquel i Lluna, acompanyades per membres de la Federació de Falles.

L’acte va començar a les 12:00 hores, amb l’entrada del estàndard en mans del nostre delegat de festes Oscar Bisquert. Per començar l’acte va pujar la Reina de la Falla Infantil 2015: Lluna Garcia Fernandez, Fallera Major Infantil 2016. Seguit van entrar els fillolets amb els seus pares. I després entraren un darrere de l’altre, la cort d’honor infantil 2016, com anaven cridant-los a l’escenari.

Allí Lluna anava imposant les bandes de cort d’honor Infantils. Una vegada va entrar tota la cort d’honor, li toca el torn a les Reines 2016, Arantxa, Irene i Ainhoa. Una vegada imposades les bandes, Lluna va llegir el seu discurs d’acomiadament i el públic l’ovaciona amb un gran aplaudiment.

En acabar va entrar el mantenidor de Ainhoa, Jordi Garcia Miragall a on va fer un gran discurs.

Després li toca el torn a la Reina de la Falla 2015: Vanesa Faus Miñana. A on va anar rebent a la cort d’honor 2016, com anaven cridant a la gent, per ficar-li la banda. Una vegada va entrar tota la cort d’honor, entraren les Reines de l’any 2016, començant per la padrina Rosamari, seguit per Silvia, Loli, Maria José i per últim Desam.

Vanesa una vegada va ficar totes les bandes, es va disposar a fer el seu discurs d’acomiadament, on es va emocionar fins plorar, es va acomiadar satisfeta per haver cumplit un somni, a més enguany formarà part de la Cort d’honor de la Fallera Major Raquel Díaz Camarena.

Donaren pas a la mantenidora de la Reina de la Falla, la senyora Montse Català Canet, qui va fer un gran discurs. Desam va rebre un regal dels seus familiars com es costum a Tavernes de la Valldigna, d’on es la nostra reina de la falla.

Després començaren les recompenses falleres, és a dir els gesmils. Quant acabaren, li toca el torn a les Falleres Majors de Gandia, que entraren a saludar a les noves Reines de la Falla, Ainhoa i Desam. Per últim tinguérem les visites de cortesia, a on diverses falles ens visitaren.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.