Demanà Reines 2017

Dissabte 27 d’Agost, la AC. Falla L’Alquerieta i Museu Faller, celebrava la demanà de les seues reines per al 2017.

Cap a les 21:00 hores, començava arribar la gent al nostre casal, amb l’arribada de les nostres reines, presidents i fillolet, el secretari de la comissió obria l’acte al voltant de les 21:30 h. Amb una breu introducció, començava l’acte de la demanà.

El primer a ser cridat va ser el nostre fillolet, Francesc Alberola Martinez, acompanyat per la seua mare. On abans de pujar, els assistents van poder veure un vídeo que hi havia preparat.

Seguidament, va ser el torn de la Reina de la Festa Infantil, Marta Ferrer Catala, a la que vam rebre amb un fort aplaudiment, però abans vàrem vore una introducció.

Amb l’acomiadament de Marta, arriba el torn, de la nostra Reina del Foc Infantil, Mireia López Hernández, de la que vàrem vore imatges molt emotives, per a després rebre-la amb un fort aplaudiment.

I per tancar la comissió infantil, la nostra Reina de la Falla Infantil, Carla Llopis Mengual, a la que vàrem rebre amb un fortíssim aplaudiment per part dels presents, el nostre President Infantil, Amadeo, va ser l’encarregat de preguntar-li si acceptava el regnat, i amb un somriure brillant i sense pensar-ho dos vegades, accepta el càrrec.

Arribat aquest punt, on les nostres reines infantils i fillolet ja havien sigut proclamades, estàvem a l’equador de l’acte de la demanà. Arribava el torn de la Reina de la Festa, Gracia Llorca Sanchis, que amb molts nervis encarava l’escenari, per ser demanada pel president.

Desprès de la Festa, era el torn del Foc, era el torn de la nostra Reina del Foc, Maria Santamaria Aparisi, que igual que Gracia, també estava nerviosa, però amb el pas dels minuts, va convertir els nervis en seguretat, acceptant el regnat.

Ara era el torn, de la màxima representació per aquest exercici 2016-2017, era el torn de la Reina de la Falla, Maria José Chover Miret, que amb seguretat va acceptar el càrrec de Reina de la Falla L’Alquerieta i Museu Faller. I amb molta confiança es va dirigir a tots els presents, realitzant un gran discurs.

Per finalitzar quedaren proclamades Reines de L’Alquerieta i Museu Faller per a l’exercici 2016-2017.

Per acabar l’acte, amb l’himne de València i un castell de focs d’artifici.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.