Presentació 2014

El passat 25 de Gener en el Museu Faller de Gandia, va tindre lloc la nostra presentació, va ser un gran dia per a tots els fallers de la nostra comissió. Fallers, amics, familiars, tots van gaudir d’una gran nit. A més vàrem tindre la presència de les Falleres Majors de Gandia. Marta i Alba, acompanyades per membres de la Federació de Falles.

L’acte va començar a les 21:00 hores, amb l’entrada del estàndard en mans del nostre delegat de festes Salva Canet. Per començar l’acte va pujar la Reina de la Falla Infantil 2013: Lluna Garcia Fernandez. Seguit van entrar els fillolets amb els seus pares. I després entraren un darrere de l’altre, la cort d’honor infantil 2014, com anaven cridant-los a l’escenari.

Allí la Reina del 2013, Lluna anava imposant les bandes de cort d’honor Infantils. Una vegada va entrar tota la cort d’honor, li toca el torn a les Reines 2014, Cristina, Alba i Ainhoa. Una vegada imposades les bandes, Lluna va llegir el seu discurs d’acomiadament i el públic l’ovaciona amb un gran aplaudiment, per últim se li va fer entrega de la banda blanca, com a Reina del 2013.

En acabar va entrar el mantenidor de Ainhoa, Jordi Garcia Miragall a on va fer un gran discurs.

Després li toca el torn a la Reina de la Falla 2013: RosaMari Hernandez Moncho. A on va anar rebent a la cort d’honor 2014, com anaven cridant a la gent, per ficar-li la banda. Una vegada va entrar tota la cort d’honor, entraren les Reines de l’any 2014, començant per la madrina Loli, seguit per Toñi, Yoli, Maria José, Alicia i per últim Eva, que va tindre una gran sorpresa, ja que el seu fill menut li va portar la seua banda de Reina de la Falla.

RosaMari una vegada va ficar totes les bandes, es va disposar a fer el seu discurs d’acomiadament, cosa que va fer plorar a més d’una persona del públic assistent, inclús a les falleres que estaven en l’escenari. Quant va acabar el públic la va ovacionar amb un fort aplaudiment. A RosaMari se li va fer entrega de la banda blanca que la reconeix com a Reina de la Falla 2013.

La secretaria de la Falla va anunciar al mantenidor de la Reina de la Falla, al senyor Vicent Gregori Acosta, qui va fer un gran discurs. Després començaren les recompenses falleres, és a dir els gesmils. Quant acabaren, li toca el torn a les Falleres Majors de Gandia, que entraren a saludar a les noves Reines de la Falla, Ainhoa i Eva. Per últim tinguérem les visites de cortesia, a on diverses falles ens visitaren.

En acabar l’acte, anarem al nostre casal a on tinguérem un vi d’honor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.