Proclamació 2014

El passat 30 de Novembre va ser la nostra Proclamació en el nostre casal. A on varen assistir una gran quantitat de persones, entre fallers, amics i familiars. Començarem amb l’entrada de la Reina de la Falla Infantil 2013: Lluna Garcia Fernandez on va rebre en primer lloc als fillolets Emma, Sofia i Daniel.

Després entraren les Reines Infantils 2014, en primer lloc va entrar la Reina de la Festa: Cristina Puchol Sampedro, després va entrar la Reina del Foc: Alba Arbona Ribera i per últim va entrar la Reina de la Falla: Ainhoa Navarro Miota. Una vegada acabat s’acomiada Lluna del públic i aquest li va realitzar una gran aplaudiment pel gran any faller que havia viscut.

Seguit van donar pas a la Reina de la Falla 2013: RosaMari Hernandez Moncho, on va rebre a la primera madrina de la nostra Falla: Loli Morant Suárez, despres va anar rebent els següents reinats, Reina de l’Art: Toñi Garcia Muñoz, Reina de la Poesia: Yoli Frasquet Gadea, Reina de la Festa: Maria Jose Miñana Peris, Reina del Foc: Alicia Martinez Ibañez i per últim a la Reina de la Falla: Eva Miota Miralles.En acabar el públic va acomiadar amb un gran aplaudiment a RosaMari.

Per últim donaren entrada als Presidents: Carles Martinez Escrihuela i Moises Navarro Llopis.

En acabar, soparem en el nostre casal de càtering i després de sopar la vetlada va estar amenitzada pel nostre DJ Leo, a continuació pots gaudir de la galeria fotogràfica del nostre fotògraf Xavi Arbona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.