Reines Majors 2014

La Falla L’Alquerieta i Museu Faller te el plaer de presentar-vos a les noves Reines 2014. Desprès de haver realitzat formalment la seua pedida, com a Reina, aquest dissabte 20 de Juliol es realitzara la demanà de les Reines Majors, aixi com la madrina d’aquest any.

La Falla L’Alquerieta i Museu Faller esta orgullosa de contar, amb aquestes esplèndides Reines, que tenen el repte com cada any Faller, de portar el nom de la nostra comissió per tota Gandia, al igual que millorar els reptes dels anys darreres.

Padrina Loli Morant Suárez

PadrinaLoli el any passat vas ser la nostra Reina de l’Art, portant tot el teu Art per tots els llocs de Gandia, següent una Reina espectacular, per allà on anaves, es quedaven bocabadats amb tu. Enguany seràs la nostra madrina, tota la teua comissió esta orgullosa de tindret com a madrina. Damunt enguany seràs doble madrina. Acompanyada per el teu home Manolo, tornaràs a gaudir d’aquestes falles, contagiant a tots, el teu esperit faller.

Enhorabona Loli per ser la nostra madrina i a tota la família.

 

Reina de l’Art Toñi Garcia Muñoz.

DSC_0665

Aquest any eres la Reina de l’Art, junt a les teues companyes aneu a formar un gran equip, en el que gaudiràs molt d’aquest any i regnat. Per supost que es una Reina sense el seu acompanyat, eixa peça important que fa que una Reina siga encara mes Reina, fent ballar i gaudint de les grans falles, sobretot en tots els passacarrers anant acompanyada del seu braç, aixi que Miguel Angel, enguany tens una gran feina per davant.

Enhorabona Toñi pel regnat i a tota la família.

 

 

Reina de la Poesia Yoli Gadea Frasquet

Reina de la Poesia Yoli el any passat tenies el càrrec de sotssecretaria, amb la gran responsabilitat de presentar entre altres coses la nostra presentació, enguany tindràs el plaer de viure-la com a Reina, on estaràs assentada a la teua butaca amb la teua banda de Reina de la Poesia. Enguany el teu acompanyant serà Vicent Xavier, com heu vas demanar tu. Ja que el teu home Salva, el nostre delegat de festes serà l’encarregat de portar a tota la Falla per tots els racons de Gandia.

Enhorabona Yoli per el regnat i a tota la família.

 

Reina de la Festa Maria José Miñana Peris

Reina de la Festa

Enguany eres la nostra Reina de la Festa, tens el gran repte de portar la nostra Festa Fallera per tots els racons de la nostra ciutat, acompanyada per les teues companyes de regnat, ho aconseguiràs. Aixi quant estigam desfilant, tots sabran, que la nostra comissió es de les comissions que mes Festa te, de tota Gandia. Acompanyada per el teu home Juanjo, podràs cridar als quatre vents Visca la Festa de la Falla L’Alquerieta i Museu Faller.

Enhorabona Maria José per el regnat i a tota la família.

 

 

Reina del Foc Alicia Martínez Ibañez

Reina del FocAlicia aquest any has sigut nombrada Reina del Foc, per tant tens la major responsabilitat desprès de la Reina de la Falla, ja que en la nit de Sant Josep, seràs la encarregada de prenc-li foc a la nostra falla, però per aixo encara queda molt de temps, per començar el dissabte es la Demanà Major, però com diuen el temps passa volant, aixi que gaudix de cada moment i esperem que quant arribe la nit de Sant Josep hages gaudit d’aquest gran any faller que tens per davant. Acompanyada per el teu home Jesús, gaudiràs per tots els racons de Gandia.

Enhorabona Alicia per el regnat i a tota la família.

 

Reina de la Falla Eva Miota Miralles

Reina de la FallaEva el any passat estaves encarregada de la nostra cavalcada, enguany tens 2 càrrecs igual de important, perquè enguany eres la nostra Reina de la Falla, i a mes estas encarregada de la nostra cavalcada, enguany tindràs uns grans reptes per davant, ja que eres la nostra màxima representant com a Reina i per supost el gran repte de realitzar una gran cavalcada per a unes grans Reines, com sou tu i les teues companyes de regnat. Encara que no estaràs soles, ja que el teu home Moises t’acompanyara a tots llocs, com el nostre president. I desllumbraras com a gran Reina que eres per tota Gandia, portant el nom de la teua comissió per tots els llocs.

Enhorabona Eva per el regnat i a tota la família.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.