Nou president

Avui 7 de Maig de 2013, en Assamblea final d’Exercici, s’ha elegit com a president de la Falla L’Alquerieta i Museu Faller a Moises Navarro LLopis.

moisesAquest faller accedeix al càrrec després de passar per les delegacions de coets, esports, cavalcada i per ultim Vicepresident. Enhorabona al nou president. Comencem l’any 2014 amb molta il·lusió, de superar el any 2013, amb cares noves i amb el millor suport de tota la nostra comissió.

També informar que avui, el nostre faller Jordi Garcia Miragall, entrara a formar part de la Federació de Falles de Gandia, la FdF agarra a un molt bon faller, que desenvolupa les seues tasques amb molta professionalitat, esperem que vaja molt bé, en la teua nova aventura.

Per ultim acomiadar a Juan Hernandez Moncho, com a president d’aquests dos últims anys, en la memòria quedara eixos dos banderins aconseguits aquest any 2013. I sobretot quedara en la teua retina, el fet de haver acompanyat a dos grans reines com han sigut Samantha i RosaMari, aquesta ultima amb mes afecte següent la teua germana, i haver compartit presidència amb el teu fill Joan.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.